18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Bramborovo - jablečné rösti

Název Množství a jednotka
brambory 3 ks
jablko 1 ks
cibule 1/2 ks
olej
pepř
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 30 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Brambory a jablko oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Promícháme, vše osolíme, opepříme a na oleji smažíme placičky z obou stran dozlatova.


 


RECEPTY

Tříbarevné řezy

Postup: Nejprve si uvaříme pudink ze 1/4 litru mléka, jednoho pudinkového prášku a cca... zobrazit recept

RECEPTY

Pstruh na bylinkách

Postup: Pstruhy očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou směrem od ocasu k hlavě,... zobrazit recept

RECEPTY

Tagliatelle s lososem a brokolicí

Postup: Brokolici a těstoviny uvaříme každé zvlášť v osolené vodě doměkka a scedíme.... zobrazit recept

RECEPTY

Čočka na kyselo

Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí stehna na víně s tymiánem a rajčaty

Postup: Kuřecí stehna omyjeme, osolíme a jemně okořeníme tymiánem. Rajčata spaříme,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

U Dvořáčků

* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA